MPSHV och MPMHV

MS Plus-serien för generell bearbetning har nyligen utökats med ytterligare två pinnfräsar. Variant MPMHV har normal skärkantslängd och varianten MPSHV har kort skärkantslängd, båda varianterna har reducerad hals 2,5 x DC. Denna Utökning av MS Plusreducering förhindrar kontakt mellan verktyget och arbetsstycket, så att större skärdjup och djupare applikationer kan genomföras processäkert. Båda typerna är tillgängliga i Ø 6 mm – Ø 20 mm med cylindriskt- eller Weldonskaft.

Mångsidighet genom tekniska framsteg

Det som igår var absolut spetsteknologi är nu också tillgängligt för allroundprodukter, såsom MS Plus-sortimentet. Tack vare de tekniska innovationerna kan dessa pinnfräsar nu utnyttjas problemlöst i många på varandra följande olika applikationer, så att det totalt behövs färre verktyg i verktygsmagasinen.

Kraftfull och pålitlig

Oregelbundet avstånd mellan skäreggarna och variabel spiralvinkel ger effektiv vibrationsdämpning vilket leder till ökad tillförlitlighet och produktivitet. Förutom den irreguljära skärgeometrin är hela serien försedd med större spånutrymme för förbättrad spånavgång. Funktionen är speciellt användbar vid spårbearbetning med fullt ingrepp.

Avancerad beläggnings- och substratsteknologi

Flerskiktsbeläggning MS (Al,Ti,Cr)N i kombination med det pålitliga och mikrofinkorniga hårdmetallsubstratet, som används över hela sortimentet, ger enastående verktygslivslängd. Överlägsen beständighet mot urflisning ger nödvändig prestanda till ett stort utbud av applikationer såväl som specifika höga produktivitetsbehov. Dessa fördelar ger MS Plus pinnfrässerie ett tillförlitligt sätt att bearbeta ett brett sortiment av material upp till 55 HRC, såväl som med de mest varierande bearbetningsmetoder.

MPSHV

4-skärig, kort skärkantslängdMed reducerat skaft
Variabel spiralvinkel

MPMHV

4-skärig, normal skärkantslängd
Variabel spiralvinkel

Du hittar nytt katalogmaterial under "ladda ner" menyn.