nya kollegor

Vi stärker vår organisation för att möta en ökad efterfrågan av våra produkter och tjänster

Anton Oxenlöv

Anton börjar sitt arbete på Colly Verkstadsteknik i augusti 2020, och är anställd som distriktsäljare med ansvar för försäljning och kundsupport inom västra Småland, norra Skåne och delar av Blekinge län. Senaste 1 ½ åren har Anton varit anställd på Laserkraft i Bredaryd AB som teknisk beredare, och dessförinnan arbetade han på Hallborn Metall AB som produktionstekniker med inriktning på skärande bearbetning.
Hans bakgrund inom svarvning lämpar sig väl med tanke på alla svarvar som finns hos företagets kunder i och kring Småland. Anton är placerad på regionkontoret i Hillerstorp, vilket gör att han är centralt placerad inom sitt distrikt.

 

Alexander Rydin

Alexander är från och med augusti 2020 anställd på Colly Verkstadsteknik som teknisk säljare med placering på regionkontoret i Arboga och ansvarar för försäljning och kundsupport med inriktning på fordonsindustrin i södra Mälardalen. Alexander kommer närmast från Gnutti Carlo Sweden AB i Kungsör där han under 19 år införskaffat en gedigen erfarenhet inom skärande bearbetning. Startade som CNC-operatör och har de senaste 10 åren jobbat som produktionstekniker med ansvar för bl.a. verktygsinköp och processutveckling. Tidigare anställning gör att Alexander därmed är väl insatt i bearbetningstekniken inom fordonsindustrin.

  

Eleonor Andersson

Eleonor är anställd sedan april 2020 på Colly Verkstadstekniks kundsupport i Kista, där hon förstärker organisationen som kontorschef. Hon är dock inte okänd för Colly Verkstadstekniks personal då hon funnits med i deras organisation som ekonomikonsult sedan hösten 2018.
Eleonor kommer att vara en del i det fokuserade arbete som företaget inlett med att effektivisera och digitalisera det administrativa arbete som sker på kundservice, och med huvudsyfte att öka servicegraden gentemot företagets kunder.
Förutom kontorschef har även Eleonor ansvar för ekonomi och personal, vilket gör att hennes erfarenhet från 15 år som redovisningsekonom inom detaljhandeln kommer väl till pass.