Patrick är supernöjd med installationen av den nya panelen och uppgraderingen av ToolStudio till Walter Power maskinen hos Colly Slipservice. Snart är det hög tid för en ny Walter Powermaskin att levereras och installeras i Huddinge, vecka 15 beräknas installationen vara klar med samma ToolStudio som den nu uppgraderade. 

Platschef, Patrick Soodla

Det kommer att bli ett stort lyft i tillverkning och omslipning hos oss. Det ligger i tiden att tänka mer hållbart och att ge verktyg en betydligt längre livslängd och det är väl verkligen att ta tillvara på miljöaspekten, säger Patrick Soodla.  

Med den nya maskinparken är vi rustade och har ännu mer kapacitet för omslipning av borrar, solida fräsar och brotschar. Nytillverkning av kundanpassade verktyg för problemlösning t.ex stegverktyg och profilverktyg, görs alltid tillsammans med dig som kund.

Förutom de två Walter Power maskinerna har slipservice två Reinecker WZS 70 CNC maskiner. Det är samma maskinfabrikat som Mapal använder i sin fabrik i Tyskland och det är givetvis genomtänkt. Vi kan tillverka exakt samma verktyg som man gör i Tyskland och vi får support, mjukvaror, verktygsritningar samt utbildning och expertkontakter. Tillika är valet av Waltermaskinerna genomtänkt då det är samma maskiner som Mitsubishi har i sin tillverkning och omslipning. Slipservice är certifierade av både Mitsubishi och Mapal som garanterar att en omslipning hos Colly Slipservice håller samma kvalitet som hos leverantörerna. Vi slipar dessutom om Mitsubishiborr för flera av Mitsubishis kunder i Europa.

 

 

        hela gänget på slipservice

        Här är hela "slipgänget" och de som har hållbarthet i fokus och ger dina verktyg länge livslängd.