Yamawas verktygsväljare Tool Finder är appen som ger dig möjlighet att välja rätt verktyg - snabbt och enkelt. Appen är helt gratis att använda och finns att hämta i Google Play och App Store.

I samband med lanseringen av Yamawas produktkatalog 2021, introducerades Tool Finder, en gratisapp för iOS och Android-användare. Appen hjälper dig att välja rätt verktyg till rätt applikation. I nuläget finns den tillgänglig på sex olika språk. 

Appen är både enkel och användarvänlig. Du kan bläddra bland mängder av olika gängverktyg från Yamawas sortiment eller söka efter en specifik produkt. All information såsom lagetstatus och liknande uppdateras automatiskt så du behöver aldrig ladda ner något extra. 

Därtill kan du bland annat beräkna borrhålets storlek med hjälp av en kalkylator och identifiera material enligt ISO 513-standard. 

Klicka här för att komma till appen.


Yamawa Tool Finder

Hittar du inte det gängverktyg du söker efter? Behöver du ytterligare rådgivning? Tveka inte på att kontakta oss på info@vt.colly.se eller hör av dig till din lokala kontaktperson på Colly via denna sida