Yamawa har utvecklat MH-serien för att möta tillverkningsindustrins behov där seghärdade material (20-35 HRC) och stållegeringar som ofta används vid tillverkning av säkerhetsdetaljer såsom kullager och vevaxlar vilka kräver hög hållfasthet och noggrann bearbetning.

MHSP-gängtappar för bottenhål har en speciell BLF-geometri som motverkar spånproblem och dess unika spånkanalsdesign producerar komprimerade runda spån. Dessa egenskaper garanterar MHSP-gängtapparna en säker och stabil bearbetning. Beläggningen och substratet ger utmärkt slitstyrka och maximerar verktygslivslängden.  

MH Series

MHSL-gängtappar för genomgående hål övervinner typiska problem såsom verktygsslitage, dålig spånavgång och undermålig ytfinish av invändiga gängor. Den speciella geometrin med vänsterställda spånkanaler hjälper till att trycka fram spånan i skärriktningen, så MHSL-tapparna garanterar styrka, stabilitet och repeterbarhet vid bearbetning av seghärdat stål och stållegeringar.

MHRZ är rullgängtappar specifikt framtagna för seghärdade material med minst 25 HRC hårdhet. Optimal beläggning och substrat garanterar utmärkt slitstyrka, verktygslivslängd och prestanda.

Slutligen kompletteras MH-serien av MHCDS-dubbhålsborr, som används vid bearbetning av svarvade detaljer där noggrannheten är avgörande för att producera högprecisionsdetaljer.  Verktygets design garanterar högsta precision och minimerar förslitning även vid höga skärhastigheter.

Ladda ner broschyren nedan för att läsa mer om Yamawas alla gängtappar i MH-serien!

MH Series

08-703 01 00
info@vt.colly.se