Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.

Varukorgen är tom.

Ägande & organisation

Vi finns där våra kunder finns

Karta

Vår organisation är formad för att ge snabb service till verkstadsindustri över hela Sverige. Huvudkontoret ligger i Kista utanför Stockholm. I samma byggnad finns också vår huvudman och ägare Indutrades koncernkontor samt några av våra systerbolag.

I Huddinge söder om Stockholm, ligger vår filial Slipservice med moderna resurser för omslipning av borr, brotschar och solida fräsar och specialtillverkning av enklare verktyg.

Vi har dessutom lokala säljkontor i Härnösand, Bredbyn, Västerås, Stockholm, Arboga, Västervik, Mariestad, Skara, Skövde, Vårgårda, Hillerstorp och Ystad. 

Del av Indutrade

Colly Verkstadsteknik är sedan 1990 en del av börsnoterade Indutrade AB, en av Europas största och mest snabbväxande företagsgrupper med drygt 200 dotterbolag och drygt 7 000 anställda i 31 länder i fyra världsdelar. Koncernens affärsidé är att marknadsföra och sälja komponenter med högt teknikinnehåll till kunder inom utvalda nischer.

Indutrade-koncernen är organiserad i åtta affärsområden. Colly Verkstadsteknik tillhör området Industrial Components som gemensamt erbjuder tekniskt kvalificerade komponenter och system för produktion och underhåll samt medicinteknisk utrustning.

I ett närmare perspektiv är COLLY VERKSTADSTEKNIK samtidigt ett av bolagen i COLLY COMPANY AB (Collygruppen), ursprungsbolaget från 1957 som 1970 delades upp i flera divisioner med olika verksamhetsinriktning. Även övriga bolag i Collygruppen verkar inom Indutrade.

indutradekoncern