Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.

Varukorgen är tom.

Varför Colly?

Varför Colly Verkstadsteknik?

Top Team
 Patrick
 NMI 2022
 Kundtjänst
 Omslipning Emma

Ett samarbete med Colly Verkstadsteknik ger dig många fördelar. Vi har marknadens bredaste verktygsprogram inom standard och special - och den kunskap som krävs.

Vi tänjer gränserna!

Vi har verktygen du behöver

Att vara kund hos oss innebär full tillgång till marknadens kanske bredaste sortiment av skärande verktyg och hållande verktyg. Med innovativa leverantörer som ligger i teknikens framkant kan vi nå goda resultat och öka din konkurrenskraft. Med produktfloran som grund kan vi, tillsammans med dig och våra leverantörer, komponera skräddarsydda lösningar anpassade efter dina krav. Med ett begränsat antal leverantörer blir vår egen kunskap djupare och relationen till våra leverantörer starkare.

Rutinerat samspel

Hos Colly möter du medarbetare som varit med länge, och har en gedigen erfarenhet.  Den tekniska utvecklingen går snabbt inom vårt teknikområde så vi satsar mycket på utbildning både internt och externt, för att tillgodose er med det bästa verktygslösningarna från ledande tillverkare. Vi har produktansvariga som har en teknisk helhetssyn från enskilda leverantörer och som är ansvariga för internutbildning av medarbetare. Med egna specialister som naturliga nav bildas ett TopTeam. TopTeam är flexibla arbetsgrupper med en eller flera Colly-medarebetare som samspelar med tekniker och inköpare från kund. En naturlig tredje part är leverantören som bidrar med innovativa råd kring produktval och teknik. Teamet tar ansvar för tidsstudier, analyser, förslag till processförändringar och verktygsval. Produktionsresultatet dokumenteras noggrant och ligger till grund för fortsattsättningen. Produktionsekonomin är viktig.

Vi finns alltid nära

Våra kunder finns över hela Sverige. Där kunden finns vill vi vara nära. Vi har därför byggt upp en organisation där du som kund, med kort varsel, ska kunna räkna med teknisk support och bra verktygslösningar närhelst behovet uppkommer.

Från Härnösand i norr, till Ystad i Söder. Du har alltid en Colly-specialist på tryggt avstånd.

Finlir från eget sliperi

Vid sidan av vårt breda verktygsprogram erbjuds, i egen regi, omslipning av solida verktyg. Omslipningen förlänger livslängden på värdefulla verktyg och har en positiv inverkan på våra kunders produktionsekonomi och miljö.

Liten organisation, stark ägare

Söker du det lilla företagets smidighet och personlighet men samtidigt stabiliteten hos ett större? Då är du varmt välkommen till Colly Verkstadsteknik. Hos oss kombineras engagemang, tillgänglighet och korta kontaktvägar med styrkan och tryggheten från en stor och offensiv ägare.