Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.

Varukorgen är tom.

TopTeam gör bra processer bättre

Tillsammans knäcker vi de tuffaste nötterna.

Ett samarbete med Colly Verkstadsteknik ger dig marknadens mest kompletta verktygsprogram. Till ditt förfogande står dessutom erfarna specialister som i samspel med leverantörer och dig som kund finner vägvinnande lösningar även när förutsättningarna är som tuffast.

Topteam formar lösningar som fungerarFlöde

Med erfarna Colly-specialister som naturliga nav bildas unika Teknik- och Projekt-Team (TopTeam) där vi, tillsammans med ledande leverantörer, samspelar med dig som kund. Teamet tar ansvar för analyser och tidsstudier och kommer med förslag på kompletta lösningar som optimerar processen. Teamet följer arbetet genom hela projektet fram till inkörning och uppföljning.


1. Startpunkt

2.  Analys av förutsättningarna

På plats hos kund analyseras utgångsläget. Beslut tas samtidigt kring teamets laguppställning. Målsättningar formuleras och sammanställs i en kravspecifikation.

 

3. Idé till processförändring

I gemensamma genomgångar föds de första idéerna kring tänkbara lösningar. Förslaget kan omfatta produktval och processförändringar men också nödvändiga utbilningsinsatser.

 

4. Utvärdering av idén

Idén utvärderas av gruppens deltagare. Vid behov testas lösningen i testcenter eller direkt i processen.

 

5. Slutgiltig lösning/kostnadskalkyl

Lösningen preciseras. En offert utarbetas som ligger till grund för beslut kring investeringens genomförande.

 

6. Uppstart / inkörning

Lösningen implementeras i processen, liksom den mätutrustning som krävs. Nödvändig utbildning genomförs.

 

7. Uppföljning / optimering

Investeringarna följs upp och viktiga mätvärden kring kapacitet, kvalitet och ekonomi jämförs mot kravspecificationen. Eventuella avvikelser korrigeras och processerna optimeras. Efterkalyler genomförs kring konsekvenser på den totala lösningen.

                            

 Colly  Verkstadsteknik

     

Hårda nötter ger oss spännande utmaningar!