Nyhetsarkiv

Möt oss på Elmiamässan 14–17 maj

Möt oss på Elmiamässan 14–17 maj

Snart dags för Elmia Verktygsmaskiner 2024 och vi kommer finnas på plats för att visa upp våra spännande nyheter. Du hittar oss i monter B08:16.

CO₂-studie

Vår stora livscykelanalys jämför utsläppen mellan omslipning av verktyg motsvarande nytillverkning. Detta för att se hur mycket du kan minska ditt CO₂-avtryck genom att förlänga livslängden för dina verktyg. Vi redovisar dessutom dina besparingar på CO₂ för dig när du använder vår tjänst av omslipning från Colly Slipservice i Huddinge.

båda staplarna

Re-Tooling

Ge din maskin ett nytt liv med re-tooling – ett bra sätt att öka livslängden på din befintliga maskinpark. Vi hjälper dig att uppgradera till moderna verktyg med bättre prestanda för effektiv och kostnadsmedveten tillverkning av nya detaljer. Du kan få programmeringshjälp och innovativa verktygsval för att uppnå bästa resultat.

Re-Tooling

Mapal Innovations 2024

Från Mapals senaste innovationer visar vi den nya Deep-Drill borren som finns upp till 40xd, FixReam 700 för kostnadseffektiv brotschning, fräsar för högvolymfräsning i aluminium, utökat program av UNIQ hydraulchuckar m.m.

Utöver detta kan du ta del av nyheter från våra övriga leverantörer såsom Mitsubishi Materials med flera.

Med ett medvetet hållbarhetstänk kan vi göra mycket för vår miljö på ett hållbart och effektivt sätt.

Deep drill Mapal
Mapal Deep-Drill

Hittar du inte vad du söker?

Kundservice är öppen mån-tors: 08–16:30 och fre: 08–16 (lunchstängt 12–13)
kontakt