En del av Indutrade 

En del av Indutrade
Ägande och organisation

Colly Verkstadsteknik är sedan 1990 en del av den svenska industrikoncernen Indutrade AB, en av Europas största och mest snabbväxande företagsgrupper med drygt 200 dotterbolag och drygt 8 100 anställda i 31 länder i fyra världsdelar.  

Indutrade-koncernen är organiserad i åtta affärsområden där Colly Verkstadsteknik tillhör området Industrial Components som gemensamt erbjuder tekniskt kvalificerade komponenter och system för produktion och underhåll samt medicinteknisk utrustning. 

I ett närmare perspektiv är Colly Verkstadsteknik samtidigt ett av bolagen i Colly Company AB (Collygruppen). 

Långsiktigt stark ägare med svenska värderingar 

Indutrade är en finansiellt stark koncern vars ledord är långsiktighet, entreprenörskap och decentralisering. Det har varit nyckeln till den framgångssaga som sträcker sig tillbaka till grundandet 1980.  En viktig del i detta är att Indutrade har som filosofi att förvärva och utveckla företag – inte sälja dem.  

För Colly Verkstadsteknik innebär den decentraliserade organisationen som Indutrade har en frihet att fatta egna beslut och driva vår verksamhet i den riktning vi väljer. Vi ser oss därför som det lilla bolaget med den trygga stabila ägaren. Vi har den flexibilitet som speglar mindre bolag och de finansiella musklerna som större bolag har.  

En garant för trygghet – även vid tuffa tider 

Colly Verkstadsteknik har varit uppbackade av Indutrade i över 30 års tid och gått igenom både låg- och högkonjunkturer. Det är ett förtroende vi har gjort oss förtjänta av genom att visa utveckling och resultat över tid. 

Det har i sin tur givit oss en flexibilitet som innebär att du som kund inte behöver samarbeta med en trögflytande organisation. Vi kan vara snabbfotade och anpassningsbara gentemot dina önskemål – samtidigt som vi har styrkan att satsa långsiktigt.  

Ett nätverk som ger dig fördelar 

Att samarbeta med Colly Verkstadsteknik ger dig fördelar som få andra företag av den här storleken kan erbjuda. Det stora nätverket vi har inom Indutrade med 200 dotterbolag över hela världen ger oss möjlighet att maximera kundnyttan för dig. Vi kan erbjuda ett helhetspaket som sträcker sig utanför vår kärnverksamhet inom skärande bearbetning. Det kan vara allt från digitala lösningar till logistiklösningar. Ett samarbete med Colly Verkstadsteknik skapar ringar på vattnet… 

Hittar du inte vad du söker?

Kundservice är öppen mån-tors: 08–16:30 och fre: 08–16 (lunchstängt 12–13)
kontakt