Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.

Varukorgen är tom.

Om oss

Colly

Framgångsrika industriföretag kräver kompetenta verktygspartners. Professionella, pålitliga specialister som förstår verkstadsindustrins jakt på ständiga förbättringar av processer och har produkter som svarar upp mot höga krav på precision, och produktionsekonomi.

På COLLY VERKSTADSTEKNIK lägger vi vårt fulla fokus på skärande verktyg och utrustning för verktygshantering, samt omslipning, modifiering och nytillverkning av skärande verktyg. Med spetskompetens och ett genomtänkt sortiment kan vi erbjuda starka lösningar som gör svensk industri mer konkurrenskraftig.

Vi erbjuder

COLLY VERKSTADSTEKNIK erbjuder ett omfattande program av kvalitetsprodukter från ledande tillverkare. Basen ligger i ett brett sortiment av skärande verktyg inom svarvning, fräsning, brotschning, borrning samt verktyg för gängning och gradning. Vi har också ett handplockat urval av hållande verktyg liksom ett starkt program för verktygshantering där vi kan erbjuda senaste teknik vad gäller förinställare från Mapal, krymputrustningar, kontrollutrustning, skåp och vagnar samt service på alla maskiner via vår partner MAPAL. Med ett brett sortiment av standardartiklar samt ett obegränsat utbud av specialverktyg finner vi lösningar för bearbetning anpassade utefter varje kunds specifika krav. Med eget sliperi, SLIPSERVICE, kan vi erbjuda omslipning av borr och fräsar samt nytillverkning av verktyg. Vår slipservice är tillgänglig för kunder i Sverige och Norra Europa.

Expertteam inom Teknik och Projekt - ”ToP team”

En unik del av verksamheten är vårt ToP team. Vi sätter ihop ett expertteam som tillsammans med kunden går igenom förutsättningarna i form av tidsstudier, verktygsval och krav. Med den nya kunskapen ger vi ett förslag till verktygslösning som är tekniskt, kvalitetsmässigt och ekonomiskt optimal. Leverantörers samarbete är viktigt. Vår grundfilosofi är att med få, noggrant selekterade tillverkare, i teknikens absoluta framkant, erbjuda ett komplett och konkurrenskraftigt verktygsprogram. Leverantören ska samtidigt ge oss och våra kunder kompetens och support vid såväl verktygsvalet som vid löpande underhåll.

Våra kunder

Våra kunder finns inom stora delar av den svenska industrin. Vi har under snart 60 år byggt långa och lyckosamma samarbeten med tillverkare av egna produkter men också med duktiga underleverantörer inom de flesta teknikområden. Vårt breda produktutbud av standardverktyg gör oss till en stark partner inom de flesta industrigrenar inom skärande verktyg till svensk verkstadsindustri. Tyngdpunkten för kundanpassade verktyg ligger inom sektorer för flyg- och fordonsindustrin och dess underleverantörer.

Nyckeltal

COLLY VERKSTADSTEKNIK har:

  • 22 medarbetare
  • Omsatte (2022) 110 miljoner kronor.
  • Högsta kreditvärdighet hos UC AB