Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.

Varukorgen är tom.

Leverantörer

Trots att vårt sortiment innehåller mer än 100.000 artiklar är antalet leverantörer begränsat. Skälet är enkelt. Vi väljer hellre att gå på djupet med ett fåtal högspecialiserade tillverkare än att skapa ytliga relationer med många. Vi talar hellre om långsiktiga partnerskap än rena leverantörsskap.

MAPAL       Mapal  

MAPAL är världsledande inom bearbetning av kubiska detaljer med fokus på precisionsbearbetning. I Mapals produktprogram ingår verktyg med stödlister, PKD-verktyg, PKD-fräsar, enskärs- brotschar, hårdmetallborr, ISO-verktyg, vändskär, hållande verktyg och förinställare.

MITSUBISHI MATERIALS       MITSUBISHI MATERIALS

MITSUBISHI MATERIALS är en framgångsrik internationell tillverkare av hårdmetallverktyg för skärande bearbetning. Företaget erbjuder ett stort utbud av vändskärsverktyg för svarvning, fräsning och borrning liksom solida hårdmetallborrar och pinnfräsar. Programmet omfattar även CBN-verktyg för bearbetning i härdat stål.

HAIMER        Haimer

HAIMER Microset är specialister på förinställning. Genom sina VIO- och UNO-serier erbjuds snabb och säker förinställning av verktyg av alla typer och storlekar liksom mätfunktioner för att förhindra skador till följd av felaktiga verktyg. HAIMER är dessutom marknadsledande på krymputrustning, krymphållare och balanseringsutrustning. 

KELCH       Kelch

KELCH har under mer än 50 år framgångsrikt utvecklat och tillverkat verktygshållare, krymputrustningar, kontroll- och mätutrustning, rengöringsprodukter samt utrustning för transport och förvaring. Verktygshållarna är kända för överlägsen kvalitet.  

YAMAWA    Yamawa

YAMAWA är Japans största tillverkare av gängtappar och specialgängtappar. Från produktions- anläggningar i Japan och Taiwan har företaget i över 90 år tillverkar gängtappar och gängsnitt. Utveckling och tillverkning sker helt i egen regi för att garantera full kvalitetskontroll av sortimentet. Yamawas produkter kompletterar CPTs program för gängfräsning och gängsvarvning och gör oss till en komplett leverantör av gängprodukter.

CPT       CPT Carbide Precision Tools

CPT är en av Tysklands ledande tillverkare av skärande verktyg inom gängning. Företaget ger oss tillgång till ett brett kvalitetsprogram av gängfräsar och gängsvarvar. Sortimentet omfattar gängsvarvskär och hållare, gängfrässkär med hållare, solida gängfräsar med spiralskär, minifasfräsar och en serie verktyg – som t.ex insatsbommar – för gängning och svarvning av smådetaljer.

KOREA TECHNICS       Korea Technics

KOREA TECHNICS är specialiserade inom området vändskärsborrning och erbjuder verktyg för kostnadseffektiv håltagning vid såväl stora djup som stora diametrar. Företaget har bland annat utvecklat ett modulbaserat verktygsprogram med överlägsen produktionsekonomi.

ZWT zisterer       ZWT ZISTERER

ZWT Zisterer tillverkar kundanpassade form- och profilverktyg företrädesvis med vändskärslösningar men också i solid hårdmetall. Kundanpassade profilskär med hållarsystem med syfte att reucera antalet nödvändiga verktyg för att tillverka en detalj.

Kemmler     Kemmler

Tyskt företag som är specialiserade på hållande verktyg. Kemmler är framför allt känt för sina högkvalitativa och precisa verktygshållare enligt tysk kvalitet. Ett stort lager i Tyskland garanterar snabba leveranser  där >98 % av artiklarna lämnar lagret samma dag.