Anders Kock

Beskriv din roll på Colly Verkstadsteknik 

Jag är försäljningschef och säljare med distrikt Mellansverige och utgångspunkt i Västerås. Min roll innebär bland annat att hjälpa mina kunder att lösa och utveckla sina applikationer. Jag har också ett ansvar att stödja vår säljkår med allt vad det innebär. Ett övergripande ansvar för försäljningen helt enkelt.         

Hur länge har du jobbat på Colly Verkstadsteknik? 

Sedan 19 mars 2012!       

Hur ser en vanlig dag ut? 

Det är väldigt varierat! Det kan vara alltifrån att jag är ute i verkligheten hos en kund i verkstaden och diskuterar en bearbetning – till att jag sitter och har ett samtal med någon av våra säljare, det kan handla om försäljning eller individuell coachning m.m. Det blir mycket Teams-möten och en hel del administrativt arbete. Jag har en väldigt varierad roll.  

Vad är det bästa med att jobba på Colly Verkstadsteknik? 

Familjekänslan. Det är ett bra team som alltid kämpar för varandra. Ser man ett par år tillbaka har vi börjat bygga något riktigt starkt och unikt för ett företag av den här storleken. Det gör att man trivs väldigt bra här.  

Vad har du för yrkesbakgrund? 

Jag är verkstadstekniker i grunden. Har jobbat mycket med CNC, framför allt i fleroperationsmaskiner, bl.a. mycket fräsning. Redan 1988 började jag jobba med CNC och det fortsatte ända fram till 2012. Jag var även delägare i ett mellanstort företag under åtta år.  

Vad är du mest stolt över i ditt arbete? 

Flera saker faktiskt. Jag har alltid varit stolt över att det har fungerat så bra för mig med försäljning och den relation jag byggt upp med mina kunder. På senare tid är jag stolt över hur jag som ansvarig varit med och utvecklat vårt CRM-system, vår säljprocess har på ett positivt sätt förändrats. Där är vi i början på något som kommer bli riktigt bra. Det är kul att känna att man gjort skillnad, när man kommer med något nytt och utvecklande.  

Vad gör du på fritiden? 

Åker båt. Snickrar på fritidshuset i Rättvik. Fiskar. Tittar på hockey. Gillar att resa, framför allt med familjen.  

Favoritresmål? 

Malta har varit ett resmål jag besökt ofta, det är en av favoriterna! 

Hittar du inte vad du söker?

Kundservice är öppen mån-tors: 08–16:30 och fre: 08–16 (lunchstängt 12–13)
kontakt