Peter Lindberg

Beskriv din roll på Colly Verkstadsteknik 

Jag är distriktsäljare för norra Sverige, från Söderhamn, Alfta och uppåt. 

Hur länge har du jobbat på Colly Verkstadsteknik? 

Sedan 2005. Så vi är inne på sjuttonde året nu! 

Hur ser en vanlig dag ut? 

En vanlig dag har jag väldigt mycket kontakt med kunder och kollegor. Det är allt ifrån prisförfrågningar, tekniska förfrågningar, rekommendationer av verktyg och kundbesök där man går igenom problem eller diskuterar frågor där kunden vill hitta bättre lösningar. Det blir mycket lösningsorienterat helt enkelt. Mycket gamla och nya lösningar som dyker upp vid kundbesöken. 

Vad är det bästa med ditt jobb? 

Problemlösningar är alltid roligt. Att få hjälpa kunderna att bli bättre och ta sig framåt vilket i slutändan bidrar till att svensk industri kan fortsätta vara livs- och konkurrenskraftig. Sen är det alltid konkurrenter och andra länder som flåsar oss i nacken som gör att man får vara på tårna.  

Vad är du extra stolt över i ditt arbete? 

När man har tagit fram en lösning som gör att kunden tjänar både tid och pengar – och när man kan lyfta kundens verksamhet till att bli mer konkurrenskraftig. Då blir man riktigt stolt.  

Vad gör du på fritiden? 

Det blir mycket jakt och fiske samt fixa med huset, där finns alltid saker att göra. Generellt så försöker jag vara ute så mycket jag kan och går skogspromenader med hunden, kör skoter, åker skidor och så vidare. Att vara ute i skogen är mitt största intresse. I övrigt blir det lite handel med värdepapper, mest på hobbystadiet.  

Hittar du inte vad du söker?

Kundservice är öppen mån-tors: 08–16:30 och fre: 08–16 (lunchstängt 12–13)
kontakt