Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.

Varukorgen är tom.

Slipservice i Huddinge

Verktyg för omslipning, reparation eller kalibrering skickas till:   
Colly Verkstadsteknik AB, Dalhemsvägen 49, 141 46 Huddinge. 

Du kan även kontakta oss på:

E-post: info@vt.colly.se
Telefon: 08-703 01 00 vxl begär Slipservice

Eller direkt till vår platschef Patrick Soodla. 
patrick.soodla@colly.se
tel: 070-774 17 93

Vid sidan av våra leverantörers breda verktygsprogram erbjuds omslipning, anpassning och nyproduktion av solida verktyg i egen regi.

 

Vi ökar livslängden på dina verktyg

Vi är specialister på omslipning av borr, brotsch och solida fräsar. Vi uppfyller de krav som våra leverantörer ställer på en certifierad omslipningspartner avseende maskinpark, programvaror, utbildning och mätutrustning. Som kund kan du på så sätt vara säker på att kvaliteten på det omslipade verktyget håller samma höga klass som ett nytillverkat. 2014 fick vi ett fullständigt certifikat för omslipning av Mitsubishi borrverktyg, som första företag utanför Mitsubishi-sfären och 2016 blev vi certifierade för Mapal och Miller produkter. 2022 erhöll vi förnyade certifikat från Mitsubishi på samtliga borrar. 

Slipservice

Vi har fått förtroendet att ta hand om all omslipning av borr och pinnfräsar för norra Europa. Genom ett nära samarbete med Oerlikon har vi tillgång till den senaste beläggningstekniken. Beläggningen har en unik nano-struktur som optimerar balansen mellan ytspänning, hårdhet och brottseghet. Självklart hanteras med samma höga kvalitet även andra fabrikat än våra egna. I dialog med våra kunder utförs också anpassningar och nytillverkning och verktyg för kundspecifika ändamål.

Miljövänligt och ekonomiskt

Genom att skicka in dina verktyg till oss för omslipning så slipper du köpa nya och därmed kan du göra stora besparingar över tid. Men det är inte bara ett ekonomiskt bra val - det är också bra för miljön. Hårdmetall återanvänds istället för att skrotas och du bidrar till en hållbar utveckling.

Mervärden

Som del av vårt erbjudande kan vi också ombesörja kompletterande moment som märkning, beläggning och mätning där vi hittar lösningar för varje enskild kund. Kontakta oss med dina speciella önskemål så kan vi skräddarsy en lösning som passar just er.

    Slipservice konferens

Smidig hantering

För att underlätta hanteringen av omslipade verktyg har vi ett ”låd-koncept”. Regelbundna kunder ges en egen uppsamlingslåda med adresserad returlapp till Slipservice i Huddinge. I lådan samlar kunden verktyg som ska omslipas och skickar den till oss. Då slipningen slutförts kommer samma låda i retur med verktyg som är nya på nytt. 
Omslipningslåda

Maskinparken

Vi har 4 CNC slipmaskiner, två Reinecker WZS70 och två Walter Power varav tre för obemannad körning. Avancerade mätutrustningar, Mapal och Kelch, samt ett antal manuella maskiner. 

Mätrum

Ett mätrum med utrustning för att kontrollera och mäta våra verktyg. Visar även andra produkter för effektiva ställrum som t.ex. rengöringsutrustning och transportvagnar.