Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.

Varukorgen är tom.

Slipservice

Verktyg skickas till: Colly Verkstadsteknik AB, Dalhemsvägen 49, 141 46 Huddinge

Slipservice

Vid sidan av våra leverantörers breda verktygsprogram erbjuds omslipning, anpassning och nyproduktion av solida verktyg i egen regi.

Vi ökar livslängden på dina verktyg

Vi är specialister på omslipning av borr, brotsch och solida fräsar. Vi uppfyller de krav som våra leverantörer ställer på en certifierad omslipningspartner avseende maskinpark, programvaror, utbildning och mätutrustning. Som kund kan du på så sätt vara säker på att kvaliteten på det omslipade verktyget håller samma höga klass som ett nytillverkat. 2014 fick vi ett fullständigt certifikat för omslipning av Mitsubishi borrverktyg, som första företag utanför Mitsubishi-sfären. Vi har fått förtroendet att ta hand om all omslipning av borr och pinnfräsar för norra Europa. Genom ett nära samarbete med Oerlikon har vi tillgång till den senaste beläggningstekniken. Beläggningen har en unik nano-struktur som optimerar balansen mellan ytspänning, hårdhet och brottseghet. Självklart hanteras med samma höga kvalitet även andra fabrikat än våra egna. I dialog med våra kunder utförs också anpassningar och nytillverkning och verktyg för kundspecifika ändamål.

Mervärden

Som del av vårt erbjudande kan vi också ombesörja kompletterande moment som märkning, beläggning och mätning där vi hittar lösningar för varje enskild kund. Kontakta oss med dina speciella önskemål så kan vi skräddarsy en lösning som passar just er.

Omslipning   Omslipning Slipservice  Omslipning Slipservice

Smidig hantering

För att underlätta hanteringen av omslipade verktyg har vi ett ”låd-koncept”. Regelbundna kunder ges en egen uppsamlingslåda med adresserad returlapp till Slipservice i Huddinge. I lådan samlar kunden verktyg som ska omslipas och skickar den till oss. Då slipningen slutförts kommer samma låda i retur med verktyg som är nya på nytt. 
Omslipningslåda

Maskinparken

Vi har 4 CNC slipmaskiner, två Rainecker WZS70 och två Walter Power varav tre för obemannad körning. Avancerade mätutrustningar från HAIMER Microset, Mapal och Kelch, samt ett antal manuella maskiner. 

Showroom

Ett utställningsrum med de förinställare vi saluför. Visar även andra produkter för effektiva ställrum som t.ex. rengöringsutrustning och transportvagnar.

New layer...